• Solfilm till Nissan Micra 3-dörrar. Solfilm till alla Nissan bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Nissan Micra 3-d199 kr

Solfilm till Nissan Micra 3-dörrar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Nissan Micra 3-dörrar årsmodeller från år 2003 till 2010. Nissan Micra 3-dörrar har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerarutrymmet, bakrutan samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Nissan Micra 3-dörrar till ett reducerat pris!  (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla fem rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Nissan Micra 3-dörrar. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Nissan Micra 3-dörrar med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Nissan Micra 3-dörrar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Nissan Micra 3-dörrar t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!