• Solfilm till Nissan NV200 transportbil. Färdigskuren solfilm till alla Nissan bilar.
  • Solfilm till Nissan NV200 Minivan. Färdigskuren solfilm till alla Nissan bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Nissan NV200199 kr

Solfilm till Nissan NV200 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Nissan NV200 årsmodeller från år 2009 och framåt. Nissan NV200 finns i lite olika utförande.

- Nissan NV200 transportbil finns med hel och delad bakruta. Välj om du vill ha hel eller delad bakruta.

- Nissan NV200 Minivan har fem rutor bakom föraren bakrutan, två rutor i bagagerummet samt två rutor på passagerarutrymmet samt fyra rutor i framdörrarna. Ange i kassan om du vill din bil har backlucka eller dörrar längst bak.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Nissan NV200 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Nissan NV200. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Nissan NV200 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Nissan NV200 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Nissan NV200 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!