• Solfilm till Nissan NV300 crew.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Nissan NV300 crew199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Nissan NV300 crew L1/L2 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Nissan NV300 crew från år 2016 och framåt. Nissan NV300 crew har tre bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, hel eller tvådelad, fyra rutor i främre passagerarutrymmet (räknas som två) samt fyra rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Nissan NV300 crew till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Nissan NV300 crew. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Nissan NV300 crew med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Nissan NV300 crew för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Nissan NV300 crew t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!