• Solfilm till Nissan Primastar. Solfilm till alla Nissan bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Nissan Primastar199 kr

Solfilm till Nissan Primastar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Nissan Primastar från år 2001 till 2014. Nissan Primastar har totalt sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, två rutor i bakre passagerarutrymmet, fyra rutor i främre passagerarutrymmet (2-delad) samt fyra rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Nissan Primastar till ett reducerat pris! Vill du bara ha film till passagerarrutorna väljer du "bakdörr". Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Nissan Primastar. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Nissan Primastar med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Nissan Primastar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Nissan Primastar t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!