• Solfilm till Nissan Primastar Van.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Nissan Primastar Van199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Nissan Primastar Van alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Nissan Primastar Van från år 2006 till 2016. Nissan Primastar Van har en ruta bakom bakom föraren, en bakruta hel eller delad och fyra rutor i framdörrarna. Vissa modeller har även en skjutdörr med en ruta i.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Nissan Primastar Van till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Nissan Primastar Van. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Nissan Primastar Van med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Nissan Primastar Van för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Nissan Primastar Van t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!