• Solfilm till Opel Astra. Solfilm till alla Opel bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Astra 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Opel Astra alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Astra årsmodeller från år 1998  och framåt. Opel Astra har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två eller fyra rutor på passagerardörrarna beroende på årsmodell, en bakruta samt två rutor i framdörrarna. 

Notera att det finns olika karossmodeller på Opel Astra i årsmodellerna år 2004, 2009 och 2015 så att du väljer rätt! OBS! Årsmodell 2009-2011 finns både med en äldre och en nyare kaross. Har bakdörren en delad ruta är det den äldre karossen (2004-2009) oavsett årsmodell i fordonsregistret.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Astra till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Astra.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Astra med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Astra för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Astra t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!