• Solfilm till Opel Astra kombi. Solfilm till alla Opel bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Astra Tourer199 kr

Solfilm till Opel Astra kombi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Astra kombi (även kallad Sports Tourer eller Caravan) årsmodeller från år 1998 till 2015. Opel Astra kombi 2010-2015 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Opel Astra kombi före 2010 och efter 2015 har sju rutor bakom föraren då rutorna i passagerardörrarna består av av två rutor 

Observera att det finns olika karossmodeller på Opel Astra i årsmodellerna år 2004, 2009 och 2015 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Astra kombi till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Astra kombi.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Astra kombi med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Astra kombi för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Astra kombi t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!