• Solfilm till Opel Combo. Solfilm till alla Opel bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Combo199 kr

Solfilm till Opel Combo alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Combo årsmodeller från år 2001 till 2011.  Opel Combo har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera. Som standard levererar vi  solfilm till Opel Combo med delad bakruta. Om du har en modell med hel bakruta vänligen ange det i kassan när du beställer så fixar vi det.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Combo till ett reducerat pris! Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Combo.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Combo med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Combo för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Combo t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!