• Solfilm till Opel Combo Van

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Combo Van199 kr

Solfilm till Opel Combo Van alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Combo Van årsmodeller från år 2011 och framåt. Opel Combo Van har en rute bakom föraren (bakom B-stolpen), en bakruta och två rutor i framdörrarna. Vissa modeller har även en skjutdörr med en ruta i.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Combo Van till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Combo Van.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Combo Van med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Combo Van för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Combo Van t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!