• Solfilm till Opel Corsa 3-dörrar. Solfilm till alla Opel bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Corsa 3-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Opel Corsa 3-dörrar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Corsa (3-dörrar)  årsmodeller från år 1993 och framåt. Opel Corsa (3-dörrar) har tre  rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerarutrymmet, en bakruta  samt två eller fyra rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Corsa (3-dörrar) till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Corsa (3-dörrars). Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till alla rutorna per dörr till angivet pris. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Corsa (3-dörrar) med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Corsa (3-dörrar) för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Corsa (3-dörrar) t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!