• Solfilm till Opel Insignia Tourer. Färdigskuren solfilm till alla Opel bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Insignia Sportstourer199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Opel Insignia Sportstourer alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Insignia Sportstourer årsmodeller från år 2009 och framåt. Opel Insignia Sportstourer har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav fyra rutor på passagerardörrarna, två rutor i bagagerummet, en bakruta samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns två olika karossmodeller på Opel Insignia Tourer 2017 så att du väljer rätt modell.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Insignia Sportstourer till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Insignia Sportstourer.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Insignia Sportstourer med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Insignia Sportstourer för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Insignia Sportstourer t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!