• Solfilm till Opel Vectra halvkombi. Färdigskuren solfilm till alla Opel bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Vectra halvkombi199 kr

Solfilm till Opel Vectra halvkombi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Vectra halvkombi årsmodeller från år 1996 till 2008. Opel Vectra halvkombi har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav två rutor på passagerardörrarna, två rutor i bagagerummet, en bakruta samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Opel Vectra halvkombi i årsmodellerna år 2003 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Vectra halvkombi till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Vectra halvkombi. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Vectra halvkombi med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Vectra halvkombi för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Vectra halvkombi t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!