• Solfilm till Opel Vivaro. Solfilm till alla Opel bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Vivaro199 kr

Solfilm till Opel Vivaro alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Vivaro från år 2001 till 2014. Opel Vivaro har totalt sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, två rutor i bakre passagerarutrymmet, fyra rutor i främre passagerarutrymmet (2-delad) samt fyra rutor i framdörrarna. Opel Vivaro har samma kaross som Nissan Primastar. Det finns dock flera olika modeller på karossen. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha solfilm till en annan karossmodell på din Opel Vivaro.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Vivaro till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Vivaro. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Opel Vivaro med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Vivaro för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Vivaro t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!