95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Vivaro combi199 kr

Solfilm till Opel Vivaro combi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Vivaro combi från år 2016 och framåt. Opel Vivaro combi har totalt sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, hel eller tvådelad, två rutor i bakre passagerarutrymmet, fyra rutor i främre passagerarutrymmet (2-delad) samt fyra rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Vivaro combi till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Vivaro combi. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Vivaro combi med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Vivaro combi för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Vivaro combi t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!