• Solfilm till Opel Vivaro Van.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Vivaro Van199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Opel Vivaro Van alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Vivaro Van från år 2001 till 2014. Opel Vivaro Van har en ruta bakom bakom föraren, en bakruta hel eller delad och fyra rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Vivaro Van till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Vivaro Van. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Opel Vivaro Van med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Vivaro Van för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Vivaro Van t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!