• Solfilm till Opel Zafira. Solfilm till alla Opel bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Opel Zafira199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Opel Zafira alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Opel Zafira årsmodeller från år 1999 och framåt. Opel Zafira har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav fyra rutor på passagerardörrarna, två rutor i bagagerummet, en bakruta samt fyra rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Opel Zafira i årsmodellerna år 2005 och 2011 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Opel Zafira till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Opel Zafira. Beställer du solfilm till fram eller bakdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Opel Zafira med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Opel Zafira för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Opel Zafira t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!