• Solfilm till Peugeot 207 SW. Färdigskuren solfilm till alla Peugeot bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Peugeot 207 SW199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Peugeot 207 SW alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Peugeot 207 Sportswagon (kombi) årsmodeller från år 2007 till 2012. Peugeot 207 SW har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet, två små rutor bakom passagerardörrarna och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Peugeot 207 SW till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Peugeot 207 SW.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Peugeot 207 SW med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Peugeot 207 SW för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Peugeot 207 SW t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!