• Solfilm till Peugeot 308. Färdigskuren solfilm till alla Peugeot bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Peugeot 308 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Peugeot 308 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Peugeot 308 årsmodeller från år 2007 och framåt. Nya Peugeot 308 (2013-) har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Peugot 308 i årsmodell 2007-2013 har tre rutor bakom föraren varav en bakruta och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i varje framdörr. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Peugeot 308 till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Peugeot 308. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Peugeot 308 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Peugeot 308 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Peugeot 308 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!