• Solfilm till Peugeot 508. Färdigskuren solfilm till alla Peugeot bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Peugeot 508 sedan199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Peugeot 508 sedan alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Peugeot 508 sedan årsmodeller från år 2010 och framåt. Nya Peugeot 508 sedan har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Peugeot 508 sedan före 2018 har tre rutor bakom föraren då passagerardörren endast har en ruta och inte två som på nya modellen.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Peugeot 508 sedan till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla nio rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Peugeot 508 sedan. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Peugeot 508 sedan med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Peugeot 508 sedan för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Peugeot 508 sedan t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!