• Solfilm till Peugeot Partner Crew.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Peugeot Partner Crew Cab199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Peugeot Partner Crew Cab alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Peugeot Partner Crew Cab årsmodeller från år 2008 till 2018. Peugeot Partner Crew Cab har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en ruta på bakdörren, hel eller delad, och två rutor på passagerarplatserna samt fyra rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Peugeot Partner Crew Cab till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Peugeot Partner Crew Cab.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Peugeot Partner Crew Cab med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Peugeot Partner Crew Cab för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Peugeot Partner Crew Cab t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!