95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Peugeot Rifter L1199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Peugeot Rifter alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Peugeot Rifter L1 årsmodeller från år 2018 och framåt. Peugeot Rifter L1 har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. 

Notera också att Peugeot Rifter finns i en kort (L1) och en lång kaross (L2). Detta är till den korta karossen (L1). Solfilm till den långa karossen säljs separat.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Peugeot Rifter L1 till ett reducerat pris! Beställer du solfilm bara till framdörrarna ingår givetvis solfilm till båda rutorna per dörr till angivet pris. Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Peugeot Rifter.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Peugeot Rifter L1 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Peugeot Rifter L1 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Peugeot Rifter L1 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!