• Solfilm till Renault Espace. Färdigskuren solfilm till alla Renault bilar från EVOFILM®.
  • Solfilm till Renault Espace bakruta.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Renault Espace199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Renault Espace alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Renault Espace årsmodeller från år 1997 och framåt. Renault Espace har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Renault Espace 2002-2014 har endast två rutor i framdörrarna och Renault Espace 1997-2002 har fem rutor bakom föraren då det är endast två rutor i passagerardörrarna.

OBSERVERA! Detta är INTE Grand Espace. Har du Renault Espace 2002-2014 är det en liten sidoruta bakerst, se bild. Finns även en modell med större bakruta. Kontakta oss för mer information om du har en sådan modell av Renault Espace.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Renault Espace till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Renault Espace. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Renault Espace med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Renault Espace för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Renault Espace t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!