• Solfilm till Renault Megane. Färdigskuren solfilm till alla Renault bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Renault Megane 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Renault Megane alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Renault Megane årsmodeller från år 2002 och framåt. Renault Megane har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), en bakruta och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns en Renault Megane med tre dörrar. Detta är solfilm till modellen med fem dörrar! Observera att det finns olika karossmodeller på Renault Megane i årsmodell 2008/2009 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Renault Megane till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla sju rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Renault Megane. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Renault Megane med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Renault Megane för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Renault Megane t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!