• Solfilm till Renault Talisman Sports Tourer. Färdigskuren solfilm till alla Renault bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Renault Talisman Sports Tourer199 kr

Solfilm till Renault Talisman Sports Tourer alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Renault Talisman Sports Tourer årsmodeller från år 2017 och framåt. Renault Talisman Sports Tourer har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagageutrymmet  och och rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Renault Talisman Sports Tourer till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Renault Talisman. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Renault Talisman Sports Tourer med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Renault Talisman Sports Tourer för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Renault Talisman Sports Tourer t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!