• Solfilm till Renault Trafic LWB

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Renault Trafic (LWB)199 kr

Solfilm till Renault Trafic (LWB) alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Renault Trafic från år 2001 till 2014. Renault Trafic har totalt fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, hel eller delad, två rutor i bakre passagerarutrymmet, två rutor i främre passagerarutrymmet samt fyra rutor i framdörrarna. 

Observera att Renault Trafic finns i två olika karosslängder, SWB (short wheel base)  och LWB (long wheel base). Det som skiljer dem åt är längden på bakersta sidorutan. Detta är solfilm till den långa karossmodellen LWB.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Renault Trafic till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Renault Trafic. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Renault Trafic med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Renault Trafic för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Renault Trafic t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!