• Solfilm till Seat Ibiza 5 dörrar. Färdigskuren solfilm till alla Seat bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Seat Ibiza 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Seat Ibiza alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Seat Ibiza årsmodeller från år 2000 och framåt. Seat Ibiza har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Seat Ibiza före 2008 och efter 2017 har bara två rutor i framdörrarna.

Observera att det finns olika karossmodeller på Seat Ibiza i årsmodell 2002, 2008 och 2017 så att du väljer rätt! Observera också att det finns en Seat Ibiza med tre dörrar. Detta är solfilm till modellen med fem dörrar! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Seat Ibiza till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Seat Ibiza. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Seat Ibiza med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Seat Ibiza för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Seat Ibiza t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!