• Solfilm till Seat Leon. Solfilm till alla Seat bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Seat Leon 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Seat Leon alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Seat Leon årsmodeller från år 1999 och framåt. Seat Leon har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Seat Leon 2005-2012 har även två små extra rutor i framdörrarna. Seat leon 1999-2005 har inga sidorutor i bagageutrymmet men två rutor på respektive passagerardörr.

Observera att det finns olika karossmodeller på Seat Leon i årsmodell 2005, 2012 och 2020 så att du väljer rätt!

Köp till solfilm för framdörrarna på din Seat Leon till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Seat Leon. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Seat Leon med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Seat Leon för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Seat Leon t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!