• Solfilm till Seat Leon SC. Solfilm till alla Seat bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Seat Leon SC199 kr

99 kr

Solfilm till Seat Leon SC alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Seat Leon SC (3-dörrars)  årsmodeller från år 2012 och framåt. Seat Leon SC har tre  rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), bakrutan, två rutor på passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna. Vill du bara ha film till passagerarrutorna väljer du "bakdörr".

Köp till solfilm för framdörrarna på din Seat Leon SC till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Seat Leon SC.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Seat Leon SC med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Seat Leon SC för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Seat Leon SC t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!