• Solfilm till Suzuki Jimny. Färdigskuren solfilm till alla Suzuki bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Suzuki Jimny199 kr

Solfilm till Suzuki Jimny alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Suzuki Jimny årsmodeller från år 1999 till 2012. Suzuki Jimny har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och två rutor på passagerarutrymmet samt två rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Suzuki Jimny till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare 3-dörrars Suzuki Jimny.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din 3-dörrars Suzuki Jimny med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla 3-dörrars Suzuki Jimny för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din 3-dörrars Suzuki Jimny t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!