• Solfilm till Toyota Auris. Solfilm till alla Toyota bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
80% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota Auris 5-d199 kr

99 kr

Solfilm till Toyota Auris alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla 5-dörrars Toyota Auris årsmodeller från år 2007 och framåt. Nya Toyota Auris (2013-) har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta, två rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. Äldre Toyota Auris (-2013) har fem rutor bakom föraren varav en bakruta och fyra rutor i passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Toyota Auris till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Toyota Auris. Beställer du solfilm till fram- eller bakdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din Toyota Auris med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Toyota Auris för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Toyota Auris t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen eller upp till två år efter monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!