• Solfilm till Toyota Auris 3-dörrar. Solfilm till alla Toyota bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota Auris 3-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Toyota Auris 3-dörrar alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla 3-dörrars Toyota Auris årsmodeller från år 2007 till 2012. 3-dörrars Toyota Auris har tre  rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och två rutor på passagerarutrymmet samt fyra rutor i framdörrarna. 

Köp till solfilm för framdörrarna på din 3-dörrars Toyota Auris till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare 3-dörrars Toyota Auris. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din 3-dörrars Toyota Auris med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla 3-dörrars Toyota Auris för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din 3-dörrars Toyota Auris t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!