• Solfilm till Toyota Corolla. Solfilm till alla Toyota bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota Corolla 5-d199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Toyota Corolla alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla 5-dörrars Toyota Corolla årsmodeller från år 1997 och framåt. Toyota Corolla har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav en bakruta och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Äldre Toyota Corolla (-2002) har fem rutor bakom föraren varav tre rutor i bagagerummet och två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna. 

Observera att det finns olika karossmodeller på Toyota Corolla i årsmodell 2002 så att du väljer rätt! 

Köp till solfilm för framdörrarna på din Toyota Corolla till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Toyota Corolla. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Toyota Corolla med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Toyota Corolla för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Toyota Corolla t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!