95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota Hilux Crew cab199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Toyota Hilux alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Toyota Hilux årsmodeller från år 1997 och framåt. Nya Toyota Hilux har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), bakrutan, fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Toyota Hilux 2005-2015 har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), bakrutan, två rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. Toyota Hilux 1997-2005 har tre rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), bakrutan (som är delad i fyra delar), två rutor på passagerardörrarna samt fyra rutor i framdörrarna.Vill du ha solfilm till en annan modell av Toyota Hilux kontakta oss för mer information.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Toyota Hilux till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Toyota Hilux. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Toyota Hilux med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Toyota Hilux för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Toyota Hilux t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!