• Solfilm till Toyota Hilux Extra cab. Färdigskuren solfilm till alla Toyota bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota Hilux Extra cab199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Toyota Hilux Extra cab alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Toyota Hilux Extra cab årsmodeller från år 2005 till 2015. Toyota Hilux Extra cab har en bakruta bakom föraren (bakom B-stolpen) och två rutor i framdörrarna. Vill du ha solfilm till en annan modell av Toyota Hilux kontakta oss för mer information.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Toyota Hilux Extra cab till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Toyota Hilux Extra cab. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Toyota Hilux Extra cab med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Toyota Hilux Extra cab för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Toyota Hilux Extra cab t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!