• Solfilm till Toyota Hilux Pick Up. Solfilm till alla Toyota bilar.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota Hilux Pick Up199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Toyota Hilux Pick Up alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Toyota Hilux Pick Up årsmodeller från år 2005 till 2015. Toyota Hilux Pick Up har en bakruta bakom föraren (bakom B-stolpen) och två rutor i framdörrarna. Vill du ha solfilm till en annan modell av Toyota Hilux kontakta oss för mer information.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Toyota Hilux Pick Up till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Toyota Hilux Pick Up. 

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Toyota Hilux Pick Up med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Toyota Hilux Pick Up för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Toyota Hilux Pick Up t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!