• Solfilm till Toyota IQ. Solfilm till alla Toyota bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota IQ199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Toyota IQ alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Toyota IQ årsmodeller från år 2009 till 2014.  Toyota IQ har tre  rutor bakom föraren, en bakruta och två små sidorutor.

Köp till solfilm för framdörrarna på din 3-dörrars Toyota IQ till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Toyota IQ.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Toyota IQ med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Toyota IQ för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Toyota IQ t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!