• Solfilm till Toyota Land Cruiser 120. Solfilm till alla Toyota bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Toyota Land Cruiser 120199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Toyota Land Cruiser 120 alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Toyota Land Cruiser 120 årsmodeller från år 2002 till 2009. Toyota Land Cruiser 120 har sju rutor bakom föraren (bakom B-stolpen) varav tre rutor i bagagerummet och fyra rutor på passagerardörrarna samt två rutor i framdörrarna. 

Vill du ha solfilm till en 3-dörrars Toyota Land Cruiser kontakta oss för mer information.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Toyota Land Cruiser 120 till ett reducerat pris! Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Toyota Land Cruiser 120. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Toyota Land Cruiser 120 med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Toyota Land Cruiser 120 för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Toyota Land Cruiser 120 t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!