• Solfilm till Volkswagen Crafter Kombi. Solfilm till alla Volkswagen bilar från EVOFILM®.

95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

Volkswagen Crafter Kombi199 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Solfilm till Volkswagen Crafter Kombi alla årsmodeller.

Färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Crafter Kombi årsmodeller från år 2006 till 2018. Volkswagen Crafter Kombi har fem rutor bakom föraren (bakom B-stolpen), en 2-delad bakruta, två rutor i bagagerummet och två rutor på passagerarplatserna samt fyra rutor i framdörrarna. 

Observera att Volkswagen Crafter Kombi finns i två olika karosslängder. Detta är solfilm till Volkswagen Crafter Kombi. Solfilm till Volkswagen Crafter Kombi Long säljs separat.

Köp till solfilm för framdörrarna på din Volkswagen Crafter Kombi till ett reducerat pris! (Reducerat pris gäller vid beställning av solfilm till övriga rutor bakom föraren). Med solfilm på alla rutorna får du en snyggare, tryggare och svalare Volkswagen Crafter Kombi. Beställer du solfilm till framdörrarna ingår givetvis film till båda rutorna per dörr till angivet pris.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras på din Volkswagen Crafter Kombi med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla Volkswagen Crafter Kombi för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! Monteringsskrapa och montageanvisning ingår.

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din Volkswagen Crafter Kombi t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!