95% Black
Svart film. Lite insyn. Reducerar värmestrålning ca 80%.
75% Dark
Mörk film. Viss insyn. Reducerar värmestrålning ca 60%.
50% Smoke
Lätt rökfärgad film. Diskret insyn. Reducerar värmestrålning ca 50%.
25% Ice
Svagt isblå film. Normal insyn. Reducerar värmestrålning ca 85%.

EVOFILM Kompletteringsgaranti

399 kr

200 kr

  • Levereras färdigskuren
  • Verktygskit ingår
  • Monteringsgaranti 30 dagar
  • OBS! Ingen ångerrätt. Kontrollera din beställning noga.

Kompletteringsgaranti 50% rabatt!

Här kan du som handlat av oss tidigare och har ett ordernummer beställa film till enstaka rutor på din bil med 50% rabatt jmf ordinarie pris. Erbjudandet gäller ett år efter leveransdatumet på din ursprungliga order och endast för filmer som du har beställt tidigare. Verktygskit ingår ej.

OBSERVERA att du måste ha ett giltig ordernummer för att kunna beställa denna produkt. Om din order innehöll flera olika bilar vänligen specificera till vilken bil detta köpet avser.

En unik solfilm!
EVOFILM® är en avtagbar klisterfri solfilm av högsta kvalitet tillverkad av mjuk PVC. EVOFILM® mjuka solfilm är helt okänslig för veck, böjning och repning och den behöver inte krympas, formas eller skarvas för att monteras på en välvd ruta. EVOFILM® kan tas av och återmonteras gång efter gång på din bil med samma lyckade resultat.

Enkel montering!
EVOFILM® levereras som färdigskuren solfilm till alla bilar för snabb och enkel montering. EVOFILM® solfilm monteras inte med klister vilket gör det mycket enkelt att sätta solfilmen med ett lyckat resultat utan fula bubblor eller veck! 

Marknadens bästa garantier!
EVOFILM® solfilm har 5 års produktgaranti. Vi erbjuder dessutom omfattande garantier som följer med din bil t.ex. skulle solfilmen bli skadad vid monteringen så får du en ny solfilm utan kostnad!