Bilvårdskit -22% rabatt

318.00 kr

249.00 kr

Maximera din bilvård med EVOBRITE Bilvårdskit!

Glöm stora, klumpiga paket och överdrivna priser. EVOBRITE Bilvårdskit är revolutionen för din bilvård – kompakt, kostnadseffektivt och kraftfullt! Vi har pressat ner storleken men inte kvaliteten. Mindre miljöpåverkan? Självklart, men utan att tumma på resultatet.

Vad får du i detta dynamiska kit?

Glasrengöring på köpet utan extra kostnad!

Och som om det paketet inte vore nog – vi skickar med en flaska EVOBRITE Glasrengöring på köpet! Dina rutor kommer att vara kristallklara utan extra kostnad. Perfekt när du ska montera solfilm på din bil.

EVOBRITE Bilvårdskit är inte bara ett smart val för plånboken, det är ditt miljömedvetna val för en bil som inte bara ser bra ut utan också känns fenomenal. Beställ nu och upplev skillnaden!

Kitet innehåller 4 x 150 ml och räcker till 3-5 tvättar på en vanlig bil med normal nedsmutsning. Spraypumpar ingår.


EVOBRITE Bilvård - Mindre förpackning - Mindre pris - Mindre risk för miljöpåverkan

EVOBRITE Bilvårdsprodukter för dig som inte kompromissar med kvaliteten men heller inte vill betala för mycket. Med en mindre förpackning blir det mindre miljöpåverkan både vid transport och återvinning. Dessutom minskar risken för att man slänger halvfulla förpackningar med bilvårdsprodukter som innehåller miljöskadliga produkter i vanliga sopor. (Inte helt tömda förpackningar med bilvårdsprodukter ska sorteras som farligt avfall på återvinningsstationen). Det är bl.a. därför väljer vi att sälja EVOBRITE bilvårdsprodukter i mindre förpackningar än branschen i övrigt.


OBS! EVOBRITEs produkter säljs endast i samband med köp av solfilm. Säkerhetsblad finns att tillgå på förfrågan.

PASSA PÅ ATT FRÄSCHA UPP BILEN MED EVOBRITE BILVÅRDSPRODUKTER